Enchiladas med en något annorlunda, men väldigt god fyllning. Fungerar även utmärkt i morgondagens lunchlåda.
Ingredienser (4 port)
4 paprikor, gärna i olika färger
2 burkar tonfisk i vatten
1 burk kesella, 10%
2 burkar tonfisk i vatten
1 burk kesella, 10%
1 burk tomatsalsa ca 350 g (mediumstark)
färsk koriander
8 tortillabröd (medium size)
olja
salt, peppar
spiskummin
8 tortillabröd (medium size)
olja
salt, peppar
spiskummin
Tillagning
Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna. Fräs dem i olja några min.
Låt tonfisken rinna av och blanda med paprikan. Krydda med 1 tsk salt, 1 krm peppar och gärna 1-2 tsk spiskummin. Tillsätt lite hackad koriander. Rör ner 1 dl av kesellan och 1 dl salsa.
Fördela tonfiskröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem i en lättsmord ugnssäker form.
Blanda resten av kesellan med salsan. Bred blandningen över tortillarullarna.
Gratinera mitt i ugnen i 250°C, 6-8 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar