Ingredienser
600 g gösfilé
0,5-1 st chilifrukt
1-2 vitlöksklyftor
olivolja
1tsk spiskummin
salt
krispbladssallad
4 st tortillabröd
Guacamole
2-3 st avokado
1 st lime
salt
sweet chili sås
Tillagning
Guacamole: Skala och mosa avokadon tillsammans med saften från en lime. Smaksätt med salt och sweet chili sås.
Skär gösen i ca 8 st bitar. Kärna ur och finhacka chilin. Finhacka även vitlöken. Blanda lite olivolja med vitlöken, chilin och 1 tsk spiskummin. Doppa fisken i oljan och stek den. Salta.
Grilla brödet i grillpanna. Olja pannan innan du lägger på brödet.
Lägg sallad, fisk och guacamole i bröden och servera. Pressa eventuellt över lite ytterligare lime.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar