söndag 9 januari 2011

Burritos med gös och guacamole

God och enkel lunch även om det var en del pill med att bena ur fisken :-)

Ingredienser
600 g gösfilé
0,5-1 st chilifrukt
1-2 vitlöksklyftor
olivolja
1tsk spiskummin
salt
krispbladssallad
4 st tortillabröd

Guacamole
2-3 st avokado
1 st lime
salt
sweet chili sås

Tillagning
Guacamole: Skala och mosa avokadon tillsammans med saften från en lime. Smaksätt med salt och sweet chili sås.

Skär gösen i ca 8 st bitar. Kärna ur och finhacka chilin. Finhacka även vitlöken. Blanda lite olivolja med vitlöken, chilin och 1 tsk spiskummin. Doppa fisken i oljan och stek den. Salta.

Grilla brödet i grillpanna. Olja pannan innan du lägger på brödet.

Lägg sallad, fisk och guacamole i bröden och servera. Pressa eventuellt över lite ytterligare lime.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar