Ingredienser
100 gr finhackad gul lök
2 klyftor vitlök, pressade
olivolja
1 tsk curry, extra stark
0,5 tsk ingefära
300 gr squash i skivor
6 dl krossade tomater
salt
peppar
400 gr kycklingkött från en grillad kyckling
salt
peppar
250 gr keso
ca 1 dl mango chutney
50 gr riven 17%-ig ost
200 gr lasagneplattor
Tillagning
Fräs löken i olja i en kastrull. Pudra över curry och ingefära.
Tillsätt squash som får fräsa med i några minuter. Rör ner krossade tomater och låt
såsen koka i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Rör ner kycklingen.
Tillsätt squash som får fräsa med i några minuter. Rör ner krossade tomater och låt
såsen koka i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Rör ner kycklingen.
Varva såsen med keso, mango chutney och lasagneplattor i en ugnsfast form. Börja och
sluta med tomatsås. Toppa med riven ost. Stek i 225 grader i 40 minuter.
sluta med tomatsås. Toppa med riven ost. Stek i 225 grader i 40 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar