Idag fick det bli fylld pasta till middag. Min var fylld med chevre och sambons med skinka. Han är inte så förtjust i smakrik ost :-) Mumsigt blev det i alla fall och enkelt som det ska vara på en vardag.
Ingredienser (4 port)
4 port fylld pasta
300-400 g champinjoner
1 purjolök
salt o peppar
smör att steka i
2 dl matyoghurt
1 dl röd pesto
parmensan, grovt riven
färsk babyspenat
Tillagning
Rör ihop matlagningsyoghurt och pesto till en sås.
Skiva champinjoner och purjolök i ganska stora skivor. Fräs svampen i smör och
tillsätt purjolöken på slutet. Salta och peppra.
tillsätt purjolöken på slutet. Salta och peppra.
Koka pastan enligt instruktion på paketet.
Lägg babyspenat på tallriken. Blanda pasta och svamp ovanpå. Strö över riven
parmesan och fördela såsen ovanpå.
parmesan och fördela såsen ovanpå.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar